Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Луценка: до чоловіка не пускають лікарів

Четвер, 14 квітня 2011, 13:59

Слідчий Генпрокуратури Сергій Войченко, який очолює слідчу групу у справі Юрія Луценка, відмовляється допустити до нього лікарів.

Про це заявила дружина екс-міністра Ірина, передає прес-служба Народної самооборони.

Вона зазначила, що 4-місячне перебування у СІЗО вплинуло на здоров’я її чоловіка.

"Юра ніколи на жалівся, лише інколи звертав увагу на якісь незручності. Але зараз стан його здоров’я погіршився і це видно з першого погляду" - зауважила дружина Луценка.

За її словами, вона зверталася до однієї з клінік, описала симптоми погіршення здоров'я її чоловіка, і лікарі порадили їй зробити розгорнуті аналізи крові.

"Забір крові відбувся у СІЗО. Результати аналізів підтвердили, що в організмі мого чоловіка відбувається певний запальний процес у достатньо серйозній динаміці. Пізніше начальник медчастини СІЗО особисто провів медичне обстеження і підтвердив, що мій чоловік має серйозні проблеми зі здоров’ям" - наголосила дружина Луценка.

Вона зазначила, що для отримання дозволу на допуск лікаря в слідчий ізолятор вона подала всі необхідні документи слідчому Сергію Войченку, який одноосібно вирішує подібні питання.

"Але, незважаючи на результати аналізів крові та висновки начмеду СІЗО, слідчий без обґрунтування причин відмовив моєму чоловікові у консультації лікаря", - наголосила вона.

За словами дружини Луценка, Анатолію Макаренку, який також знаходиться у СІЗО і має серйозні проблеми зі здоров'ям, слідчі також відмовили у наданні незалежної медичної допомоги через нібито неналежне оформлення запиту.

Вона також додала, що Ю.Луценко у п’ятницю ознайомиться із 46-м томом кримінальної справи і йому залишиться прочитати останній, "таємний" том, в якому містяться відомості про державну таємницю. Луценко планує завершити читання всієї справи на початку наступного тижня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування