Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радіо-новачок, якому віддали частоти, належить Хорошковському?

Четвер, 14 квітня 2011, 19:47

Компанія "Новий обрій", яка отримала 55 радіочастот, можливо пов'язана із главою СБУ Валерієм Хорошковським.

Про це йдеться у розслідуванні "Телекритики".

Як відомо, 16 березня Нацрада підбила підсумки конкурсу на розподіл вільних радіочастот. Більшу їхню частину - 55 - отримала компанія "Новий обрій". Серед іншого, їй дісталися 12 із 15 частот радіо "Мелодія", яке припиняє існування.

Як свідчать дані з витягу кіпрського реєстру компанії Vancoviar Holdings Limited, ця структура належить порівну двом офшорним компаніям із Белізу - Anerston Enterprises Limited і Bransten Enterprises Limited, що зареєстровані в місті Беліз за адресою Belize Marina towers, офіс 303.

Компанію Vancoviar Holdings Limited було зареєстровано на Кіпрі 28 травня 2010 року зі статутним капіталом 5 тисяч євро.

При цьому в Україні в серпні 2010 року вона вже виступила засновником ТОВ "Об'єднана медіа група" (засновник "Нового обрію"), статутний фонд якого сягає 10 мільйонів гривень.

 

Юридична адреса Vancoviar Holdings Limited - вулиця Посідонос, 1, Ledra business centre в Нікосії.

Директором Vancoviar Holdings Limited є інша кіпрська компанія - Ledra Directors Limited, зареєстрована в Нікосії за адресою вулиця Аджиу Павлу, 15, Ledra house.

Саме там зареєстровані компанії, пов'язані з власником медіагрупи "Інтер", главою Служби безпеки України Валерієм Хорошковським.

Зокрема, це Mindon holdihgs limited, що є власником каналу НТН, Art fox studios limited, що є власником ТОВ "Студія Квартал-95" і ТОВ "Кіноквартал", а також "Дарсен Сервісез Лімітед", що є кінцевим власником зруйнованої садиби Казанського в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування