Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Апаратників партії Тимошенко тягнуть до прокуратури

П'ятниця, 15 квітня 2011, 10:58

Працівників апарату партії "Батьківщина" викликають до прокуратури Печерського району Києва.

Як повідомляє у п’ятницю прес-служба партії, працівники центральної приймальні "Батьківщини" отримали виклик від прокуратури з погрозою бути "доставленими примусово органами міліції".

"Пояснення у грізному прокурорському листі, з яких причин рядових працівників апарату партії хочуть бачити у такому серйозному правоохоронному органі, у "Батьківщині" викликали справжній подив і серйозне побоювання за здоровий глузд у відомстві пана Пшонки", - зазначає партія Юлії Тимошенко.

"Як зазначається у повістці, прокуратура проводить перевірку за зверненням громадянки на прізвище Іванова, котра незадоволена інформацією, яку вона отримала у громадській приймальні ВО "Батьківщина"…", - повідомляє політсила.

Партія переконана, що прокуратура отримала від влади "політичне замовлення" на "репресії" проти "Батьківщини" і її лідерів, але не знає, до чого вчепитися, і "вигадує абсурдні і безглузді приводи, за які "нагорі" можуть похвалити, підвищити, або скотити на погони зірку".

"Саме тому, наплювавши на Конституцію та власну гідність, прокурорські працівники не зупиняються перед погрозами, вимагають якихось пояснень та партійну документацію", - заявляє партія.   

За її словами, "переслідування опозиції з боку ГПУ набувають дегенеративних форм".

"Батьківщина" закликає владу "припинити знущатися над Україною, над людьми та припинити перетворювати на фарс Право і Закон".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування