Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-чиновник Тимошенко не визнав свою вину у суді

Понеділок, 18 квітня 2011, 21:12

Колишній в.о. міністра оборони Валерій Іващенко не визнає своєї вини за обвинуваченням у зловживанні службовим становищем на користь третіх осіб.

Про це він заявив, виступаючи в Печерському районному суді Києва після проголошення представниками прокуратури обвинувального висновку, повідомляє УНІАН.

"Мені не зрозуміло, в чому мене обвинувачують. До цих дій я не мав і не маю ніякого відношення. Я не розумію про яке посібництво може йти мова, якщо Сергія Міхеєва (колишній керуючий санацією вказаного підприємства) я вперше побачив 16 березня цього року в залі суду. До того з ним не спілкувався", - заявив екс-чиновник.

"Винним себе ні в чому не визнаю, оскільки ніколи, ніде не вчиняв протиправних дій… Єдине, що мені зрозуміло: слідчі і обвинувачення за будь-яку ціну хочуть дискредитувати мене, звинувативши в злочині", - сказав Іващенко.

Також він заявив, що не визнає висунутого цивільного позову про необхідність відшкодування понад 88 тисяч гривень збитків на користь держпідприємства "Феодосійський судномеханічний завод", які він має сплатити разом із Міхеєвим.

У свою чергу Міхеєв, виступаючи в суді, також наголосив, що не визнає своєї вини.

У тому числі через те, що гроші, отримані під час санації підприємства, надійшли на рахунок підприємства і були використані для погашення кредиторської заборгованості цього заводу.

Заслухавши підсудних, суд визначив подальший порядок судового слідства. Зокрема, на судових засіданнях, відповідно до рішення суду, будуть допитані свідки, підсудні, досліджені експертизи за участю експертів, допитані самі експерти, після чого суд має дослідити докази, які містяться в матеріалах справи.

Як відомо, Головним управлінням військових прокуратур Генпрокуратури 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу щодо Іващенка за обвинуваченням у зловживанні службовим становищем на користь третіх осіб під час підписання плану санації ДП "Феодосійський судномеханічний завод" Міністерства оборони.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...