Рибалки розповіли, як "регіонали" змусили їх повзти на колінах і стріляли

Вівторок, 19 квітня 2011, 09:58

Чернівецькі рибалки стверджують, що їх побили голова Чернівецької райдержадміністрації Михайло Бойчук і його зять.

Про це "Сегодня" сказав одним з побитих рибалок Іван Бабій.

"Болить все тіло! Били бітами, а Бойчук вдарив мене прикладом по ребрах, потім стріляв у повітря", - розповів він.

Детальніше ситуацію описала його дружина Олена Вікторівна.

"16 квітня чоловік прийшов додому близько опівночі, закривавлений. Розповів, що таке з ним зробив Бойчук і його зять. Каже, ловив рибу разом з друзями Миколою Михайлюком, Іваном Абрамовичем і Васею Слободяном. Раптом з темряви до них підійшли двоє чоловіків і Бойчук, почали бити", - розповіла вона.

"Бойчук лякав, мовляв, якщо не заберуться зі ставка, то підуть на корм рибам. Після цього наказали їм стати на коліна і повзти на пагорб, при цьому стріляли. Більше за всіх постраждав Абрамович. Чоловіка забрала тимчасово з лікарні, буду колоти антибіотики", - додала дружина рибалки.

Водночас сам Бойчук заявив, що 14 років є інвалідом через відсутність правої ноги, тому ніяк не міг зробити того, в чому його звинувачують.

За словами чиновника, він сам звернувся до прокуратури з проханням провести повне розслідування інциденту.

У МВС зазначили, що перевіряють факти, викладені в заявах постраждалих.

"У всіх заявників є тілесні ушкодження, судмедекспертиза встановлює ступінь їх тяжкості. Вирішується питання про порушення кримінальної справи", - сказали в міліції.

Як відомо, у понеділок прес-служба "Батьківщини" поширила заяву про те, що в Чернівецькій області представники Партії регіонів побили чотирьох громадян.

Водночас керівник облорганізації Партії регіонів Михайло Папієв заявив, що голова райдержадміністрації Михайло Бойчук "не є депутатом обласної ради" та "не є членом Партії регіонів".

На його думку, інформація про побиття рибалок є спробою відвернути увагу суспільства від затримання на хабарі чиновника, пов'язаного з БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування