БЮТ хоче розслідувати Харківські угоди

Вівторок, 19 квітня 2011, 12:00

БЮТ вимагає негайного зниження ціни на газ для громадян.

Про це йдеться у заяві фракції, яку виголосив депутат Роман Забзалюк.

Також БЮТ вимагає "створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді для детального розслідування факту антиконституційного підписання так званих "Харківських угод" і силового методу їх ратифікації ".

"Якщо наслідком роботи цієї комісії будуть встановлені грубі порушення законодавства України у процедурі ратифікації, невиконання положень діючих угод, то фракція БЮТ буде наполягати на скасуванні чинних угод в судовому порядку", - наголошується у заяві.

"Факт підписання "Харківських угод" Віктором Януковичем і подальша їх ратифікація у Верховній Раді – це відверта здача національних інтересів України", - заявили у БЮТ.

"Продовжуючи свій антинародний курс, нинішня влада робить чергову маніпуляційну спробу: під приводом нібито отримання так званої чергової віртуальної знижки на російський газ здійснити вступ до Митного союзу", - зазначається у заяві.

У БЮТ також наголосили, що тим самим влада ставить під сумнів "економічну незалежність України і перекресливши будь-які перспективи до євроінтеграції".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування