Могильова просять розповісти, за які гроші літали "тризубівці"

Середа, 20 квітня 2011, 22:39

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов має пояснити, за який кошт оплачувався чартер до Запоріжжя на борту якого перевозили підозрюваних у пошкодженні пам’ятника Сталіну.

Про це йдеться в зверненні депутата від НУНС Андрія Парубія до міністра, повідомляє прес-служба партії "Наша Україна".

"12 січня 2011 року близько 16.00 з аеропорту Львова чартерним рейсом були доставлені до Запоріжжя підозрювані у пошкодженні пам’ятника Сталіну, незаконно встановленого біля будівлі Запорізького обласного комітету Комуністичної партії України", - зазначає він.

"За словами очевидців, на борту літака перебувало шестеро затриманих членів громадської організації ВО "Тризуб" імені Степана Бандери та 12 озброєних автоматичною зброєю бійців підрозділу спецпризначення "Беркут", - йдеться в заяві.

Парубій також уточнює, що літак був пасажирського типу АН-24 та належав авіакомпанії "Мотор Січ", про що свідчив відповідний напис на борту літака.

"Враховуючи значний суспільний резонанс, який викликала ця справа, керуючись статтею 16 закону "Про статус народного депутата України", прошу надати інформацію про вартість чартерного рейсу, яким були доставлені зі Львова до Запоріжжя затримані члени "Тризубу", а також повідомити, чиїм коштом були сплачені відповідні витрати", - зазначає депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...