Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Галасливий" Луценко вже знає, куди витратить гроші, відсуджені в України

Четвер, 21 квітня 2011, 19:59

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко впевнений, що свою справу проти держави Україна в Європейському суді з прав людини він виграє.

"Тримати мене за гратами за відмову визнавати вину, тримати мене за відмову давати покази - це антиконституційно і це розуміють в Європі абсолютно всі. Тому вони (представники нинішньої влади) програють", - цитує політика його прес-служба.

За прогнозами Луценка, розгляд справи в Страсбурзі відбудеться не раніше липня-серпня.

"Це не для мене потрібно, це потрібно для всіх інших політиків, яких тримають в тюрмі, і яких збираються там тримати. Це потрібно для того, щоб прості неполітичні громадяни були захищені також. Те, що відбулось зі мною, відбувається з тисячами людей", - заявив він.

"Я ніколи не казав, що Луценко один такий нещасний, реально я просто один такий галасливий. Насправді, з усіма іншими відбувається те саме", - зауважив Луценко.

Він заявив, що, не зважаючи, що він судиться з державою Україна, покидати Батьківщину він не збирається.

"По-перше: не з моїм обличчям і не з моїми грошима десь ховатися, а по-друге: я взагалі не розумію, чому я це маю робити. Тим більше, що країна (це очевидно і всім зрозуміло) знаходиться під найжорстокішим бандитським керуванням за всі часи її існування. Я її залишати без себе не збираюсь! Я буду з цим боротися за гратами, поза ними, я залишусь Луценком", - уточнив він.

"Чи я буду сидіти в тюрмі, чи я буду на волі, я все рівно буду казати: нинішня влада грабує і нищить Україну", - заявив лідер "Народної самооборони".

Луценко вже пообіцяв, що віддасть на благодійність всю компенсацію, яку отримає від держави Україна за порушення його прав: "Розмір компенсації мене не турбує, бо я її всю, безумовно, віддам на благодійні цілі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування