Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Загиблий депутат реєструвався в Раді

Четвер, 21 квітня 2011, 20:59

Депутат від Партії регіонів Микола Лісін, який загинув 17 квітня, у четвер пройшов письмову реєстрацію для голосування у Верховній Раді.

Про це свідчить таблиця реєстрації на сайті Верховної Ради, повідомляє УНІАН.

 

Як відомо, депутат загинув у Києві в ніч на 17 квітня.

За даними міліції, він, рухаючись на автомобілі "Lamborghini gallardo", з невідомих причин скоїв наїзд на бордюрний камінь, після чого автомобіль, втративши керування, виїхав на зелену зону, де наїхав на рекламну конструкцію АЗС.

Від одержаних травм Лісін помер на місці події.

21 квітня Верховна Рада достроково припинила повноваження Лісіна ("за" проголосували 276 народних депутатів).

В свою чергу депутат від НУНС Юрій Стець, на своїй сторінці в Facebook, заявив, що ініціюватиме розслідування цього інциденту.

"Лісіну звісно спокою на небі, чи де він там.... Але ідіот, який замість нього підписався, скоїв кримінальний злочин, завтра з Донієм, будемо з цього приводу бузіть", - написав депутат.

"Запитайте у будь якого журналіста, який працює в парламенті, в великому фоє, де мають доступ в тому числі журналісти, стоять столи для реестрації, це відбувається на очах людей, в теорії підпис можна потім додати, але це не зробить інший депутат, це просто не можливо, це міг би зробити працівник апарату Верховної Ради, але не депутат", - уточнив НУНСівець.

"Тим і корисно слідкувати не за електронною реєстрацією, оскільки, як вона відбувається всі бачили по телевізору", - зазначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...