Ющенко вважає тупістю маніпуляції влади у справі Гонгадзе

Четвер, 21 квітня 2011, 22:11

Екс-президент Віктор Ющенко переконаний, що влада не заінтересована в маніпуляціях, щодо розслідування справи про вбивство Георгія Гонгадзе.

"Безумовно, я розумію, що до того, що було зроблено в 2009 році, багато добавилося, і в 2010 році слідство могло отримати матеріали, які серйозно дають відповідь на політичний характер вбивства. Я цього не просто не виключаю, я думаю, що це стає основною частиною", - заявив він в ефірі 5 каналу.

"Чи зацікавлений наразі президент у якихсь маніпуляціях щодо справи Гонгадзе? Мало ймовірно", - додав політик.

Ющенко вважає, що в президента Віктора Януковича на захист Кучми "можуть бути аргументи, бо Кучма це та людина, яка його політично зробила і привела до влади, і тут треба коректним бути, принаймні".

"Хтось каже, що є зазіхання на канали і активи Пінчука. Морально може бути, але я не уявляю це фізично. Наприклад, через 2-3 роки переходять активи Пінчука до оточення когось з Януковича. Ви уявляєте, яку ціну треба заплатить? Морально, я маю на увазі", - заявив політик.

"Якщо говорити про слідство, чи міг реально бути задіяний президент, щоб загальмувати слідство чи його скоригувати? Я уявляю собі таку картину: в ході слідства викривається обставина при якій Пукач робить певну заяву, що я казав так, а президент сказав ось так. Ви являєте, яка бомба в суспільстві буде? Ради чого жертвувати?", - зазначає Ющенко.

"Я її (версію) не відкидаю, але це дуже тупа версія... Це початок кінця нинішньої влади, якщо вона піде на маніпуляції. Воно вилізе, це шило", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування