Янукович розповів, що працює, як фермер, – із 6 ранку

П'ятниця, 22 квітня 2011, 09:55

Президент Віктор Янукович щоранку прокидається о 6-й годині.

Про це він розповів, відвідуючи у четвер фермерське господарство СВГ "Надія" Григорія Паламарчука у селі Шарнопіль на Черкащині, повідомляє прес-служба президента.

При цьому Янукович зазначив, що останні три дні, доки у Києві тривали заходи з вшанування трагічних подій на Чорнобильській АЕС, працював до 2-3 годин ночі. 

На це фермер відповів главі держави: "Ви працюєте, які і ми".

Президент вручив Паламарчуку документи на автомобіль та мінітрактор, а дружині фермера – державну відзнаку "Мати-героїня". Паламарчуки виховують 8 дітей, з яких 2 дорослих, та 1 дитина - під опікою.

Фото прес-служби президента

Раніше повідомлялося, що до візиту Януковича на Черкащину почали готуватися заздалегідь: зводили майданчик для гвинтокрила, оновлювали будинок культури, чистили узбіччя.

Адже у лютому, під час "Розмови з країною", приуроченої до річниці інаугурації Януковича, президент пообіцяв завітати у гості до багатодітного фермера з селища Шарнопіль - на "сало з цибулею" і не з порожніми руками.

Паламарчуки створили своє фермерське господарство у 1997 році. Вони працювали на власних та на батьківських земельних паях. У 2004 році родина взяла в оренду 57 земельних паїв у селі Зарубинці і вирощує пшеницю, ячмінь, кукурудзу, цукровий буряк, соняшник.

У фермерському господарстві вже є два трактори МТЗ-82 і Т-150К, зернозбиральний комбайн "Нива" та інше сільськогосподарське знаряддя.

Сім’я Паламарчука також має велике підсобне господарство, в якому утримуються кури, качки, корова, 30 свиней, та 20 овець. Родина вирощує й продає перепелів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування