Новини на СТБ таки робитиме росіянин

П'ятниця, 22 квітня 2011, 13:09

З 1 травня російський журналіст Михайло Єрмолаєв очолить департамент інформаційно-аналітичного мовлення телеканалу СТБ.

Про це йдеться в прес-релізі СТБ.

Єрмолаєв замінить на цій посаді Олексія Мустафіна, який керуватиме напрямком документально-публіцистичних програм телеканалу.

"Ми розглянули велику кількість кандидатів, але ніхто з них не відповідав усім нашим вимогам. Нам була важлива не лише наявність у кандидата досвіду роботи на посаді керівника новин, але й прагнення робити "свої" новини, бачення власної концепції подачі новин", - сказала директор департаменту управління персоналом СТБ Марія Гудкова.

У свою чергу Єрмолаєв зазначив, що на СТБ його привабило те, що "цей телеканал дуже динамічно розвивається".

"Тут я знайшов рідкісне поєднання професіоналізму і захоплення. Це прекрасна можливість реалізувати свої думки про те, як повинні виглядати новини двадцять першого століття", - сказав він.

На думку Єрмолаєва, "необхідно коригувати принципи відбору та подачі новин, а також технологію роботи інформаційно-аналітичного відділу каналу".

"Дуже важливо, щоб інформаційна складова більш ґрунтовно спиралася на аналітичну, - тоді у журналістів буде більше можливостей і вдуматися в суть того, що відбувається, і проявляти творчі здібності", - сказав він.

Єрмолаєв закінчив філологічний факультет Мрсковського державного університету ім. Ломоносова. Друга освіта - ВДІК ім. Герасимова, режисер.

У 1997 році прийшов на телебачення, в програму "Вести". Був редактором-міжнародником, кореспондентом, ведучим, автором документальних фільмів (програма "Репортер").

У 2000 році перейшов на Рен-ТВ - працював спочатку шеф-редактором, потім заступником головного редактора служби інформації.

З вересня 2002 по грудень 2009 року - головний редактор РБК-ТБ.

Березень 2009 - березень 2010 - президент медіа-групи "Страна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування