Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура не просила міліцію тягти Пилипишина на допит силою

П'ятниця, 22 квітня 2011, 15:45

Слідчі прокуратури Києва не давали вказівок правоохоронцям примусово доставити екс-голову Шевченківської райдержадміністрації столиці Віктора Пилипишина на допит.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Києва.

"Слідчий прокуратури Києва не надавав будь-яких вказівок працівникам правоохоронних органів про доставлення чи переміщення обвинуваченого Пилипишина до слідчого у зв’язку із відсутністю висновків медичних працівників щодо стану здоров’я Пилипишина", - зазначили у прокуратурі.

Як відомо, 21 квітня Пилипишину пред’явили обвинувачення у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 365. Його обвинувачують у перевищенні влади та службових повноважень, що заподіяли збитки громаді на суму понад 15 млн. грн.

Прес-служба громадського руху "Кияни передусім!", головою якого є Пилипишин, повідомляла, що екс-чиновник потрапив у важкому стані до реанімації після того, як уночі правоохоронці намагалися арештували його у лікарні "Медіком".

За даними громадського руху, "близько 15 осіб зайшли до палати Пилипишина, пред’явили якусь постанову про порушення кримінальної справи і прямо в палаті відразу почали допит" без адвоката.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування