Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Подмосков'ї на знімальному майданчику телешоу підірвали саморобний пристрій

Неділя, 24 квітня 2011, 17:59

У Росії на знімальному майданчику телешоу "Дом-2" близько 6 ранку в неділю прогримів вибух від кинутого саморобного підривного пристрою.

У результаті нього постраждали дві людини, повідомила "Інтерфаксу" офіційний представник головного слідчого управління (ГСУ) СК по Московській області Ірина Гуменна.

"Підривний пристрій спрацював біля огорожі на зовнішній стороні периметра знімального майданчика приблизно о 6:00 мск у той момент, коли до нього наблизилися двоє охоронців, які обходять територію", - сказала вона.

Нібито в ході обходу території охоронці виявили у паркані навколо майданчика підозрілий рюкзак і "при спробі витягти його прогримів вибух".

За фактом вибуху біля знімального майданчика телешоу "Дом-2" порушена кримінальна справа за трьома статтями КК РФ. "Справа порушена за ст.111 КК РФ (заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, ст. 222 КК РФ (незаконний обіг вибухівки) і ст. 223 КК РФ (незаконне виготовлення підривних пристроїв)", - сказала Гуменна.

Вона також повідомила, що неподалік від місця вибуху в селі Ляшково Істринського району Підмосков'я був виявлений мішок із невідомим вмістом.

Пізніше джерело в правоохоронних органах РФ повідомило агентство, що в тому мішку виявився саморобний підривний пристрій.

За словами джерела, станом на 17:15 (за київським часом) у село Ляшково слідує спеціальний автомобіль із вибухозахисною камерою - у ньому підривний пристрій буде доставлено на експертизу.

Доти, доки небезпечний предмет не вивезуть, всі оперативні служби будуть залишатися на чергуванні.

У неділю ввечері джерело в правоохоронних органах повідомило "Інтерфаксу", що оперативники затримали підозрюваного в здійсненні вибуху на знімальному майданчику телепрограми "Дом-2".

"Затримання здійснювалося співробітниками карного розшуку ГУВС у Московській області разом із оперативними працівниками Істринського управління внутрішніх справ", - зазначив співрозмовник агентства.

"Проводяться оперативно-слідчі заходи", - додало джерело.

Співрозмовник не уточнив ім'я затриманого й обставин його затримання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...