Син Кернеса ганяє на дорогій машині 260 км/год

Середа, 27 квітня 2011, 12:30

Син харківського мера Геннадія Кернеса, 19-річний студент Харківського національного університету Родіон Гайсинський ганяє на дорогій машині зі швидкістю 260 км/ч.

Родіон отримав таке прізвище від діда по матері - екс-прокурора Київської області, зазначає газета Сегодня.

За її інфомарцією, Родіон став постояльцем сайту автомобілістів www.drive2.ru. Живе хлопець у соцмережі під ніком Tyki-Mikk.

На сторінці він розповів усе про свій BMW Х6, куплений в 2010 році.

 

Він також пише, що машину придбали в Києві, одразу там й зареєстрували, оскільки він збирався залишатися жити в столиці. Орієнтовна ціна машини в салоні Києва 100-110 тисяч доларів.

 

За словами власника авто, базових 407 кінських сил шляхом тюнінгу він перетворив в 477, а час розгону до швидкості в 100 км/год зменшив з 5,4 секунди до 5. Вартість такої "прокачування" становить від 30 до 50 тисяч доларів.

Машина обладнана спецсигналами. "Використовую тільки якщо дуже довга пробка й треба по зустрічній об'їжджати", - написав він на форумі.

 

На міжнародний автомобільний форум сам Родіон виклав кілька відео, як він з іншими представниками золотої молоді з вітерцем ганяє по бетонці під Харковом.

На цьому відео було видно, як BMW Х6 обганяє позашляховик "Мерседес".

"260 кілометрів на годину!" - коментує водій "Мерседеса", дивлячись на спідометр, коли BMW опиняється далеко попереду. Наприкінці ролика з BMW виходить задоволений Родіон.

"Можливо, якісь ролики й існують, але людина на них - не я", - наполягав хлопець у відповідь на наше питання.

Правда, при особистій бесіді Родіон запевняє: на відео - не він. Гайсинський запевнив, що ніколи не управляв елітним BMW.

"Перший раз чую про таке, це не моя машина", - сказав Родіон.

Однак після цієї бесіди зі сторінки Tyki-Mikk протягом години зникли відеозаписи, фото й опис тюнінга. Був вилучений користувачем і ролик з так званими покатушками Родіона й компанії з іншого сайту. Однак "Українській правді" через кеш вдалося прочитати деякі записи та знайти кілька фото.

Студенти економфакультету ХНУ, де закінчує перший курс Родіон, регулярно бачать його машину. "Він залишає BMW біля північного корпуса ХНУ, сам нерідко біля нього тусуєтся", - розповів першокурсник Андрій.

За словами людей, особисто знайомих з Гайсинським, авто рік тому йому подарував дідусь-прокурор, в 11 класі Родіон періодично приїжджав на ньому в школу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...