Юра Єнакієвський відправить юристів пояснювати, що він не мафія

Середа, 27 квітня 2011, 15:54

У природі не існує доказів будь-яких зв'язків регіонала Юрія Іванющенка та "класичного кримінального співтовариства України".

Про це йде мова в тезах до прес-конференції довірених осіб та юридичних радників депутата, більш відомого як Юра Єнакієвський, яка повинна відбутися у четвер, 28 квітня.

"У ході прес-конференції довірені особи Іванющенка, його юридичні радники докладно зупиняться на наступній проблематиці:

- У національних медіа розгорнута агресивна компроматна кампанія проти народного депутата Іванющенка. Мета кампанії: максимальна дискредитація Юрія Володимировича. Навіщо ця кампанія запущена?

- У ході компроматної кампанії найчастіше використовуються фальшиві документи, підробки документів та повідомляється свідомо помилкова інформація про наявність кримінальних зв'язків у минулому у народного депутата. Хто стоїть за компроматною кампанією?

- СБУ і Генпрокуратура категорично заперечують наявність будь-яких дискредитуючих матеріалів про народного депутата Іванющенка в їхніх архівах і в поточному слідчому провадженні;

- До 2010 року - періоду, коли почалася активна кампанія з дискредитації - практично ніхто не згадував про будь-які зв'язки Іванющенка та кримінального співтовариства України;

- Спекуляції про "невиїзний статус" народного депутата. Чи є хоча б дещиця правди в цих спекуляціях?"

Крім того, в прес-релізі зазначається: "Існує книга "Донецька мафія", фундаментальна праця про кримінальні події в донецькому регіоні, що спирається на оперативну інформацію МВС (неформальний співавтор - тодішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко)".

"У цій праці немає, і не було згадок про Іванющенка, що говорить про виключно вигаданий та замовний характер нинішніх публікацій", - підкреслюється в повідомленні.

Крім того, серед учасників прес-конференції значиться керуючий партнер юридичної фірми "ILF", заслужений юрист України Тетяна Гавриш - донька першого заступника секретаря РНБО Степана Гавриша.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News