У "Регіонах" кажуть, що американське правосуддя може зайнятися Тимошенко

Середа, 27 квітня 2011, 18:28

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко блефує, розповідаючи про свій позов до компанії "РосУкрЕнерго", тому що в Нью-Йоркський суд подати може кожен.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Леонід Кожара, повідомляє прес-служба партії.

"Дивує, навіщо вона це робить, тому що знає наперед, що суду ця справа непідсудна", - уточнив він.

"За порадою своїх піарників вона використовує високе ім'я суду Нью-Йорка, щоб ще раз ввести в оману наших громадян", - додав депутат.

Кожара заявив, що його "вражає її готовність витрачати колосальні гроші на американських юристів і адвокатів заради власного піару".

"У мене як у громадянина виникає питання - чи можна з її скромних доходів оплачувати ці послуги, або вона використовує допомогу партії?", - заявив депутат.

"Регіонал" зазначив, що "враховуючи, що доказів у Тимошенко немає і не буде, то, судячи з усього, її справу розглянуто не буде".

"Я б на її місці не ризикував. Якщо американське правосуддя займеться підгрунтям газових діянь Тимошенко, то її чекає доля Павла Лазаренка, який на собі відчув всю дієвість американської судової системи", - уточнив він.

"Днями я відправлюся в США з робочою поїздкою і, користуючись можливістю, поцікавлюся, чи існує позов Тимошенко взагалі", - додав Кожара.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування