На програмі Шустера регіонали поскандалили з "дітьми війни"

Четвер, 28 квітня 2011, 12:07

Запис програми "Шустер Live", яка має вийти в ефір 6 травня, закінчився скандалом.

Про це у своєму блозі на "Українській правді" написав радник Юлії Тимошенко Олег Медведєв.

За його словами, в одному з блоків передачі обговорювали рішення Верховної Ради зобов'язати органи влади вивішувати на День перемоги червоні прапори.

"Присутня в аудиторії фокус-група дітей війни вимагала від представників влади говорити не про ідеологічний, а соціальний аспект проблем ветеранів", - зазначив він.

"Виступи регіоналів (владу представляли Чечетов, Лук'янов, Олійник і мовчазний Надоша) переривалися вигуками "дітей війни": "Брехня", "Ганьба", "Заберіть у нього мікрофон", - наголосив Медведєв.

За його словами, після цього регіонал Владислав Лукянов заявив, що "характер дискусії, мовляв, був би зовсім іншим, якби в студії сиділи справжні ветерани, а не якісь "ряжені".

Медведєв зазначив, що ведучий Савік Шустер надав слово для виступу "дітям війни".

"Люди про владу говорили таке, що хоч святих винось. Хтось згадав репліку-пораду Азарова не скиглити, а взятися за лопати: "Мені 72 роки. Я з 5 років машу лопатою. Можу я колись від неї відпочити!?", - написав він.

"Хтось пригадав Миколі Яновичу "дешеву капусту" аж по 22 гривні. Хтось розповів, що в усіх церквах України моляться, щоб Господь дав сил "пережить донецьку власть". Якась жіночка, ледве не плачучи, сказала, що готова впасти на коліна перед Чечетовим, аби лише регіонали швидше пішли від влади", - зазначив Медведєв.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...