"Катувальник" рибалок мав "дозволену" зброю, хоч і без гранат

Четвер, 28 квітня 2011, 13:37

Екс-голова Заставнівської райдержадміністрації Михайло Бойчук має дозволи на володіння зброєю, яка виявлена в нього.

Про це повідомляє в четвер прокуратура Чернівецької області.

"В ході розслідування кримінальної справи, порушеної стосовно нього, під час проведення санкціонованого судом обшуку справді у Бойчука виявлено та вилучено 6 одиниць вогнепальної зброї: 2 нарізні та 4 гладкоствольні рушниці, на які є офіційні дозволи МВС", - сказано в повідомленні.

"Якоїсь іншої зброї, в тому числі і гранат, не виявлено", - додається у ньому.

Прокуратура зазначає, що сам Бойчук "у даний час перебуває на стаціонарному лікуванні в Центрі невідкладної неврології лікарні швидкої медичної допомоги з діагнозом мікроінсульт, який переніс 25 квітня".

"Слідчі дії стосовно Бойчука будуть продовжені після покращення стану його здоров’я. Досудове слідство у справі триває", - сказано в повідомленні.

Як відомо, 19 квітня прокуратура Чернівецької області порушила кримінальну справу проти Бойчука і ще 4 осіб за підозрою в катуванні рибалок.

Президент Віктор Янукович 20 квітня звільнив Бойчука з посади голови Заставнівської райдержадміністрації у Чернівецькій області

Сам Бойчук свою причетність до побиття рибалок на ставку заперечує.

Чернівецька облорганізація партії "Батьківщина", завдяки якій стали відомі ці події, повідомляла, що у Бойчука знайшли 8 одиниць вогнепальної зброї, у тому числі автомати Калашникова та гранати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування