Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман пояснила, навіщо Янукович покликав Ющенка в раду

Четвер, 28 квітня 2011, 15:59

Екс-президент Віктор Ющенко в Раді з питань розвитку "Мистецького арсеналу" буде займатися тими проектами, які не встиг завершити на посаді президента.

Про це заявила радник нинішнього президента Ганна Герман під час презентації книги "Червона Атлантида" у Києві, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"Цей крок означає, що у добрих справах ми готові співпрацювати з усіма", - сказала вона, коментуючи призначення Ющенка співголовою згаданої ради.

"Мистецький арсенал" - це добра справа, це справа Ющенка, а ми поважаємо все добре, що робили наші попередники", - зазначила Герман.

За її словами, відповідна ініціатива виходила від президента Віктора Януковича.

"Потрібно закінчити те, що почав Ющенко. У нас є дуже багато хороших його починань, ми повинні це завершити", - зазначила Герман.

Як відомо, указом від 28 квітня Янукович створив Раду з питань розвитку Національного культурно-мистецького й музейного комплексу "Мистецький арсенал" як консультативно-дорадчий орган при президенті.

Він призначив його співголовами свого попередника на посаді президента Віктора Ющенка (за згодою) і міністра культури Михайла Кулиняка.

Відповідно до указу, Рада створена з метою формування стратегії подальшого розвитку "Мистецького арсеналу", а також забезпечення проведення узгоджених заходів, спрямованих на подальший розвиток музейного комплексу і вирішення питань щодо залучення з цією метою інвестицій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування