У Тимошенко цікавляться, чим Лукашенко гірший за Януковича

Субота, 30 квітня 2011, 10:24

Екс-віце-прем'єр Григорій Немиря вважає, що різке висловлювання президента Білорусі Олександра Лукашенка на адресу українського керівництва нагадує вислів колишнього кандидата в президенти Віктора Януковича.

Про це заступник голови партії "Батьківщина" заявив у п'ятницю ввечері в ефірі Першого національного, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Щодо козлів. Я нагадаю, що ніхто інший як президент Янукович публічно ... Відомо його висловлювання на відомому мітингу -" Ці козли, які заважають нам жити ". Про кого так говорив майбутній президент Янукович? Про половину українців", - зазначив Немиря.

"Чому не було такої реакції, чому так стиль Лукашенка чимось відрізняється від звернення Януковича, тоді кандидата в президенти, до українців? Я думаю, що тут має бути один стандарт", - сказав заступник голови партії "Батьківщина".

У той же час, заступник голови Партії регіонів Леонід Кожара вважає, що Лукашенко вчинив недипломатично по відношенню до українського керівництва.

"Коли Україна є чи не єдиним захисником інтересів білоруського народу на сьогодні, я вважаю, що президент Білорусі був недипломатичним", - сказав Кожара.

"Його висловлювання не відповідають висловлювань глави великої держави", - зазначив регіонал, додавши, що це негативно відбивається на стані міждержавних відносин.

Раніше Лукашенко порадив звернутися до президента України за відповіддю, чому білоруський лідер не брав участь у заходах в Києві, присвячених річниці чорнобильської трагедії.

"Ви поставте це запитання Януковичу - чому білоруський президент не присутній на їх заходах. Це ви у них запитайте. На жаль, вошивості вистачає у нинішнього керівництва України", - сказав тоді Лукашенко.

"Що стосується таких козлів як Баррозу, ну, був якийсь Баррозу в Португалії, вигнали його і влаштували в Єврокомісію. Я менше дивлюся, що там де ляпнув з європейських чиновників", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування