Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ пожаліється КС на "тушко-фаршованих хлопців", які обмежили Тимошенко

П'ятниця, 8 квітня 2011, 14:31

"БЮТ-Батьківщина" оскаржуватиме у Конституційному Суді закон про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу щодо ознайомлення обвинуваченого з матеріалами справи.

Про це заявив перший заступник голови фракції Андрій Кожем’якін на брифінгу в п’ятницю, коментуючи ухвалення цього законопроекту, повідомляє прес-служба БЮТ.

За його словами, даний закон порушує статтю 63 Конституції та обмежує права обвинуваченого та захисника щодо ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Він нагадав, що фракція виступала категорично проти цього закону, який Партія регіонів "намагається ухвалити під свою відпрацьовану судову систему".

"Їм залишилось тільки колючим дротом загородити всю країну", - заявив Кожем’якін.

Він зазначив, що "Партія регіонів ухвалила цей закон за допомогою тушко-фаршованих хлопців з групи "Реформи заради грошей".

Кожем’якін підкреслив, що цей закон ухвалений конкретно під лідера опозиції Юлію Тимошенко, для того, щоб її засудити, а потім його відмінити.

За його словами, цей закон повторює радянський КПК 1960 року, коли слідчому надавалося право обмеження в строках ознайомлення кримінальної справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування