Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У львівських протистояннях винен Янукович - "Батьківщина"

Вівторок, 10 травня 2011, 19:05

Персональну відповідальність за події у Львові 9-го травня несе Віктор Янукович.

Про це йдеться у заяві прес-служби ВО "Батьківщина".

"Відтак радник Януковича Ганна Герман мала би набратися сміливості зайти в президентський кабінет та назвати речі своїми іменами, а не відбілювати свого шефа від очевидної провини за безчинство", - заявили у "Батьківщині", коментуючи думку Герман про причини сутички у Львові на День Перемоги.

"Не Тимошенко, а Партія регіонів імені Януковича порушила спокійну і толерантну підготовку країни до Дня Перемоги безвідповідальним законом про червоні прапори", - заявили в партії Тимошенко.

"Не Тимошенко, а підлегла Януковичу міліція організувала зелений коридор провокаторам із радикальних проросійських організацій, які й не приховували своєї мети організувати безлад у Львові", - йдеться в заяві.

"Саме Янукович став першим із чотирьох українських президентів, за урядування якого 9 травня перетворилося на день насильства і розколу країни", - підкреслюють у партії.

В партії Тимошенко вважають, що мета Януковича очевидна.

"Протягом тривалого часу ЗМІ були зайняті обговоренням доцільності чи недоцільності рішення влади в обов’язковому порядку вивішувати в ці дні червоні прапори, а після 9-го травня переймаються сутичками, конфліктами та протистояннями. Суспільну увагу цілеспрямовано відведено від зростання цін на продукти харчування, на паливо, від драконівських житлово-комунальних тарифів, від катастрофічного погіршення життя у країні", - йдеться в заяві.

"І це ще раз доводить цинізм і брутальність методів нинішньої влади, готової зіштовхувати лобами людей, щоб уникнути відповідальності за економічний провал в країні", - зазначають в "Батьківщині".

Партійці мають надію, що в президента вистачить розуму схаменутися та накласти вето на закон про офіційне використання копій Прапора Перемоги.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...