БЮТ: Влада провокує народ для початку "громадянської війни"

Середа, 11 травня 2011, 10:53

Депутатська група реформи заради майбутнього просить президента Віктора Януковича не підписувати закон щодо прапора перемоги.

Про це з трибуни парламенту в середу заявив член групи Володимир Каплієнко.

"Ми звертаємося до президента з проханням не підписувати цей закон", - зазначив він.

Він також наголосив на необхідності заслухати міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова щодо ситуації у Львові і "покарати високопосадовців допустили зазначені провокації".

У свою чергу член фракції БЮТ Андрій Шевченко наголосив на тому , що відповідальність за провокації під час святкування дня перемоги у Львові несуть парламентська більшість.

"Президент Янукович принаймні публічної не хотів брати на себе відповідальність за цей закон. Це відповідальність парламентської більшості, яка за нього проголосувала".

"Головну відповідальність за те, що було 9 травня, несе президент Янукович, у якого в цей день було все – міліція, СБУ, державні адміністрації. Чи ще щось потрібно, для того, щоб зрозуміти, чи варто через пів-України везти десяток автобусів з російськими провокаторами і ще й робити їм зелену вулицю. "

"Чого не вистачило? Влади, повноважень, совісті, розуму, чи може комусь просто хотілося погратися у сценарії?" – спитав він.

Шевченко висловив переконання, що святкування дня перемоги має стати одним з найбільш консолідуючих свят для українського суспільства в той час як влада в цей день провокує народ для початку "нової громадянської війни".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...