МВС: провокації у Львові були з боку "Свободи"

Середа, 11 травня 2011, 15:02

Провокації 9 травня у Львові здійснювали люди з пов'язками Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Про це заявив у середу на прес-конференції у Львові начальник Департаменту міліції громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ Віктор Ратушняк, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"За тими відеоматеріалів, які ми вже переглянули, я можу сказати, що провокації були однозначно з одного боку", - сказав він.

На уточнююче питання журналістів, яку саме сторону він має на увазі, Ратушняк сказав, що "на відео видно, що це люди з пов'язками, на яких написано "Свобода".

Крім того, керівник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко заявив, що ГПУ створила робочу групу для вивчення подій у Львові 9 травня.

"Так, така робоча група вже створена і в ці години її представники повинні відправлятися до Львова", - повідомив він.

За словами прес-секретаря, до складу робочої групи увійшли у тому числі представники Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України. Координує роботу Генпрокуратура.

Як відомо, 10 травня президент Віктор Янукович запропонував генпрокурору Віктору Пшонці створити робочу групу з залученням представників СБУ та МВС для вивчення подій у Львові 9 травня 2011 року і надання правової оцінки виявлених фактах порушення прав і свобод людини.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...