Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура не пустила Тимошенко до Харкова

Четвер, 12 травня 2011, 14:31

Генпрокуратура відмовила екс-прем’єру Юлії Тимошенко відвідати Харків 17-18 травня.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

У ній підкреслили, що у четвер Тимошенко знову не прибула до Генпрокуратури, "чим укотре зірвала проведення запланованих слідчих дій за її участю".

"У зв’язку з систематичними порушеннями Тимошенко вимог чинного кримінально-процесуального законодавства, перешкоджанням проведення досудового слідства, Генпрокуратура вимушена відмовити їй у наданні дозволу для поїздки до Харкова 17–18 травня 2011 року, оскільки у вказані дні заплановано проведення слідчих дій за її участю", - сказано у повідомленні.

У свою чергу захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив "Українській правді", що у четвер вранці вона ознайомлювалася з матеріалами Генпрокуратури, на підставі яких проти неї була порушена кримінальна справа.

Як відомо, наразі Печерський суд Києва розглядає скаргу Тимошенко на порушення проти неї справи щодо газових контрактів 2009 року.

"Коли у середу ввечері оголошувалася перерва в розгляді справи до 12 травня, суд сказав, що ранок 12 травня - це єдиний час для ознайомлення з матеріалами справи. На репліку захисту, що на цей час заплановані слідчі дій, суддя сказала, що це ваша справа", - сказав Власенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...