Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв розповів про свій Твіттер

Четвер, 12 травня 2011, 16:45

Російський президент Дмитро Медведєв вважає нормальним вплив інтернету на російську мову.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання в ефірі Радіо "Маяк" про те, чи відчуває він особливість інтернет-спілкування.

"Звичайно, відчуваю. По-перше, до неї потрібно було спочатку звикнути. Спочатку це здається дивним, а потім ти починаєш розуміти, що це частина середовища. І, швидше за все, той, хто її не використовує, от цю, так би мовити, нову мовну форму, той із цього середовища випадає", - сказав Медведєв.

"Це не означає, що мені там усе подобається, так. Але очевидно, що це новий словесний код, що неможливо ігнорувати. Я вважаю, що до цього потрібно ставитися спокійно, лояльно", - додав він.

"Це не означає, що ми маємо прийняти інтернет-мову в повсякденне користування. У мене матінка моя - філолог, і тому я завжди дуже трепетно ставився до слова. Але ми розуміємо, що мова - це організм, що розвивається постійно. І я впевнений, що частина інтернет-лексики, так чи інакше, осяде в нашому повсякденному побуті", - сказав Медведєв.

Відповідаючи на запитання, чи пишуть йому у Твіттер ненормативно, Медведєв сказав: "Пишуть, звичайно". 

"Спочатку я, можливо, якось до цього більш суворо ставився. Мені здавалося, ну, чого дурня-то валяють? Краще б запитали щось у справі, ніж усяку всячину писати. Але потім я зрозумів, що це теж частина от цього самого проекту з назвою Твіттер", - сказав Медведєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування