Януковичу показали підготовку до "Формули-1"

П'ятниця, 13 травня 2011, 13:20

Президент Віктор Янукович ознайомився з ходом підготовки інфраструктури для проведення в Україні етапу водної "Формули-1".

Як повідомляє прес-служба глави держави, глава Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк доповів президенту, що процес підготовки інфраструктури відбувається "на хорошому організаційному рівні".

За його словами, в рамках підготовки до цієї спортивної події вже відбувається реконструкція 3,9 кілометрів автодороги  у Вишгороді.

Також необхідно здійснити капітальний ремонт та переоснащення місцевої лікарні із обладнанням її сучасним діагностичним устаткуванням, побудувати дві станції висадки для пасажирів електропоїздів, йдеться у повідомленні.

"Йде реконструкція дамби, розширення дороги", – повідомив Присяжнюк. За його словами, також планується облаштувати сквери, висадити понад 2,5 тисяч дерев і більш ніж 25 тисяч квітів.

Також будуть проведені заходи із очищення озер, де відбуватимуться змагання, буде облаштовано набережну, споруджено глядацькі трибуни на 45 тисяч місць, зазначили у прес-службі.

"Зі свого боку президент побажав владі Київщини та оргкомітету змагань успіхів у підготовці та проведенні цієї події", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, змагання відбудуться 30 липня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування