Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Луценка просить "фото на пам'ять"

П'ятниця, 13 травня 2011, 18:36

Прокурора Києва Анатолія Мельника просять сфотографуватися разом з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком у палаті на фоні конвою і заґратованих вікон.

Таку вимогу озвучила дружина Луценка Ірина, після відвідин чоловіка у лікарні швидкої допомоги.

"Юра у жахливому стані, він ледве піднявся з ліжка для того, щоб привітати мене", - цитує її прес-служба "Народної самооборони".

Дружина додала, що "Юра був вражений брехнею прокурора Києва, який браво відрапортував про те, що нібито "він навіть налаштовував телевізор, спілкується та жартує. Вільно пересувається по палаті, самостійно ходить на процедури".

"І це на 22-й день голодування!", - обурена Ірина.

Дружина Луценко наголосила, що фотографія її чоловіка буде беззаперечним доказом брехні Генпрокуратури про задовільний стан Луценка.

"Вони бояться одного - аби у пресу не потрапила фотографія мого чоловіка. Повний обшук мене перед палатою чоловіка доходить до маразму: металодетектор виявляє підозрілими навіть підбори на взутті", - наголосила Ірина.

Не дарма, за її словами, у інструкції по відвідуванню чоловіка чітко вказано: "Роз’яснено право на надання побачень та необхідність їх дотримання, а саме: забороняється проводити аудіо і відеозапис побачень, користуватися будь-якими засобами зв’язку, передавати будь-які предмети, які можуть завдати шкоди оточуючим, у тому числі і складу конвою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування