Заступник Табачника у підручнику цитує Бен Ладена і Каддафі

Понеділок, 16 травня 2011, 17:54

Заступник міністра освіти Євген Суліма у своєму підручнику для вишів "Глобалістика" цитує терориста номер один Осаму Бен Ладена і лівійського диктатора Муамара Каддафі.

Про це пише "Свідомо".

"Каддафі слушно зауважує, що світова політика, яка тримається на лицемірстві і подвійних стандартах, є сприятливою умовою для виникнення терористичної боротьби" - цитує Суліма Каддафі.

"Насправді варто звернути увагу на деякий "поправочний коефіцієнт", що вніс у концепцію зіткнення цивілізацій Усама Бен Ладен, який сказав, що американська цивілізація, що веде війну з ісламом, не є в справжньому сенсі слова християнською цивілізацією, а є цивілізацією іудаїзму, зо прикрився розірваними і вже старими християнськими одежами" - пише Суліма про Бен Ладена.

 
 
 

Також заступник Табачника вказує на особливу місію Росії у православному єднанні людства:

"Особлива роль у здійсненні цієї місії православна традиція відводить Росії, історичній Русі".

 

Журналісти також звернули увагу на те, що на грифування до Міносвіти цей підручник надійшов 10 червня 2010 року, і отримав цей гриф у той же день.

За словами експертів, про таке вони чують вперше - зазвичай для грифування потрібно подати рукопис і дочекатися засідання профільної комісії МОН, а це щонайменше кілька тижнів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування