Від "Батьківщини" міг би брати участь у виборах - Поживанов

Середа, 18 травня 2011, 22:19

Слідчі Генпрокуратури не зв’язувалися з колишнім главою Державного резерву Михайлом Поживановим з приводу кримінальної справи порушеної проти нього.

Про це Поживанов заявив у середу в ефірі 5 каналу.

Відповідаючи на питання, чи є в нього плани повернутися в Україну, екс-чиновник запевнив, що такі плани є.

"Звичайно. Але я не самогубець. Ви що мені пропонуєте, тут же йти і знаходитися десь в сусідній камері Лук`янівського СІЗО з колишніми урядовцями? Я не вважаю, що це правильно", - зазначив він.

"Я не маю бажання туди повертатися, бо я не вірю сьогодні ні Службі безпеки, ні Генеральній прокуратурі, ні українській системі судовій", - додав колишній глава Держрезерву.

Він уточнив, що слідчі в порушеній проти нього справі з ним не зв’язувалися, хоча він залишив їм всі свої координати.

"Я відправив листи главі СБУ Валерію Хорошковському і генпрокурору Віктору Пшонці... Мені прийшло повідомлення, що вони отримали ці листи. На ці листи жодної реакції. Якщо брати по закону "Про звернення громадян", то я б мав отримати вже хоча б відповідь", - уточнив екс-чиновник.

"Я розумію, що це тільки політичне питання, бо якщо б були економічні чи кримінальні питання, уже тут був би слідчий, уже б мого адвоката допустили до ознайомлення хоча б з постановою про порушення кримінальної справи", - заявив він.

Поживанов підтвердив свій намір прийняти участь у виборах до Верховної Ради в 2012 році.

"Я б хотів би це. І навіть хотів би йти по мажоритарному округу. Бажання таке є", - зазначив він.

"На сьогодні я член партії "Батьківщина", хоч я давно не мав особистих розмов з лідером нашої партії, але я вважав би, що від партії "Батьківщина" міг би брати участь у виборах", - додав екс-чиновник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування