Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Азаров "асабісто" поїхав до Лукашенка. Перевірка на "вошивість"?

Четвер, 19 травня 2011, 10:35

Прем’єр-міністр України Микола Азаров відбув до Мінська для участі у засіданні ради глав урядів держав-учасниць Співдружності незалежних держав.

Під час засідання планується розглянути питання співпраці в рамках СНД, зокрема щодо зони вільної торгівлі, повідомляє УНІАН.

Очікується, що в ході візиту Азаров проведе зустріч із президентом Білорусі Олександром Лукашенком, а також зі своїм білоруським колегою Михайлом Мясніковичем.

У поїздці до Білорусі прем’єр-міністра супроводжують міністр освіти та науки, молоді і спорту Дмитро Табачник, міністр культури Михайло Кулиняк, урядовий уповноважений з питань співпраці з Російською Федерацією, державами СНД та іншими регіональними об’єднаннями Валерій Мунтіян та інші урядовці.

Як відомо, президент Білорусі Олександр Лукашенко у квітні не приїхав до України на заходи, присвячені 25-м роковинам аварії на Чорнобильській АЕС.

Питання про причини такого рішення він переадресував президенту України: "Поставте це питання Януковичу: чому білоруський президент не присутній на їхніх заходах. Це ви в них запитайте. На жаль, "вошивості" вистачає в нинішнього керівництва України".

Він також заявив, що не збирається бути "подпевалой" ні в президента України, ні в президента Росії, який приїхав на чорнобильські заходи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування