Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Київська влада вбухає мільйони у підготовку волонтерів до Євро-2012

Четвер, 19 травня 2011, 14:03

Київська міськдержадміністрація уклала низку угод щодо підготовки волонтерів для Євро-2012 на суму 18,71 мільйонів гривень.

Як повідомляє сайт "Наші гроші", КНУ ім. Шевченко отримає 5 мільйонів гривень за забезпечення мовної підготовки волонтерів, стюардів, працівників сфери обслуговування, медичних працівників та працівників правоохоронних органів.

Ще 5,20 мільйонів гривень на ці ж цілі отримає ПП "Робот-інтеллект" Любові Пшеничної, яка володіє школою іноземних мов "Д'еліт".

Підряд на забезпечення практичної підготовки волонтерів і стюардів вартістю 5,50 мільйонів гривень отримав університет ім. Драгоманова.

Процедуру відбору волонтерів і стюардів за 500 тисяч гривень забезпечить "Київський міжнародний університет" Хачатура Хачатуряна, відомого як голова партії "Совість України".

Дослідження міжнародної практики організації волонтерського руху та роботи з молоддю у країнах, які проводили великі міжнародні спортивні заходи за 1,71 мільйон гривень має виконати Український науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи.

Розробку та видання навчально-методичного забезпечення з підготовки та перепідготовки волонтерів і стюардів виконають університет ім. Драгоманова (303 тисяч гривень) і КНУ ім. Шевченко (500 тисяч гривень).

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування