Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Метеоролога, що говорила про безлад і беззаконня, залишили на роботі

Четвер, 19 травня 2011, 22:21

Повідомлення про звільнення начальника відділу метеорологічних прогнозів Людмили Савченко є неправдивими.

Про це заявив керівник Укргідрометцентру Микола Кульбіда, повідомляє "Радіо "Свобода".

За його словами, до синоптика не було застосовано й інших дисциплінарних стягнень.

"Ні про яке звільнення мова не йшла. В цій ситуації дуже багато надуманого, а вона набагато простіша, ніж це здається", - запевнив він.

За словами Кульбіди, Савченко до 23 травня перебуває у відпустці, після якої повернеться до виконання своїх службових обов’язків.

"В її діях немає порушення законів, чи якихось нормативних актів. Але трибуна для оголошення певних політичних лозунгів була вибрана невдало", - зазначив він.

"У нас є домовленість із Національним радіо, що синоптики в прямому ефірі будуть доносити до людей інформацію про стан погоди", – уточнив Кульбіда.

Як відомо, 12 травня під час прямого включення Савченко почала говорити про погоду зі слів про красу природи, але потім заговорила про ситуацію в країні.

"Не можна залишатися байдужим до цієї краси, що доповнюються ніжними запахами бузку та конвалій, мелодійними трелями птахів. Часом здається, що такі чудові дні дарує нам природа як компенсацію за той безлад, беззаконня та несправедливість, що відбуваються в нашій країні", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування