Луценка в СІЗО шантажували зустріччю з дітьми

Понеділок, 23 травня 2011, 10:13

Екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку у СІЗО обіцяли дозволити побачення з його дітьми в обмін на свідчення проти Юлії Тимошенко.

Про це розповіла дружина екс-голови МВС Ірина Луценко в інтерв'ю "Газеті по-київськи", відповідаючи на запитання, чи пускають до арештованого Луценка дітей.

"Коли ще Юра був у СІЗО, діти просили влаштувати побачення. Я дзвонила слідчому Войченку, попросила пустити дітей. Войченко того дня прибіг до Луценка й каже: "Дозволю побачення з дітьми, якщо дасте нам щось на Тимошенко", - сказала вона.

"Це методи? Шантажувати дітьми?", - обурилася Ірина Луценко.

За її словами, Юрій Луценко на це сказав: "Якщо так стоїть питання, я відмовляюся від побачень з дітьми, не хочу, щоб вони бачили мене в таких умовах".

"У лікарню їх не пускають. Але є двір і вікна. Один раз привезла синів, вони стояли внизу, а я піднялася до чоловіка. Кажу: "Юро, подивися, діти прийшли, тобі є заради кого жити!", - розповіла дружина екс-голови МВС і розплакалася.

"Він піднявся, махнув їм рукою. Сказав: "як діти виросли без мене". Це була хвилина, коли назовні вирвалося те, про що він думає, але не дозволяє говорити вголос", - додала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування