Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помічник Бойка потрапив у аварію

Середа, 25 травня 2011, 19:32

Помічник міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойко Костянтин Бородін госпіталізований 24 травня в результаті аварії в Полтавській області.

Про це повідомила начальник сектору зв'язків з громадськістю управління Державної автомобільної інспекції в Полтавській області Наталія Варченко, передають "Українські новини".

За її словами, 24 травня близько 19:00 на 257 км автодороги "Київ-Харків" у Великобагачанському районі Полтавської області сталося лобове зіткнення автомобілів Lexus і Toyota Camry, в якому їхав Бородін.

ДТП відбулося в результаті того, що Toyota, за кермом якої перебував 25-річний киянин, виїхала на смугу зустрічного руху.

У результаті ДТП загинув 50-річний пасажир автомобіля Lexus, житель Селещина (Машівський район Полтавської області).

Крім того, травми різного ступеня тяжкості отримали 49-річна пасажирка автомобіля Lexus, водій Toyota і її пасажир заступник начальника департаменту газової, нафтової та нафтопереробної політики Міненерго Бородін.

Останній отримав різні травми грудей і внутрішніх органів.

Він повертався з наради представників дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії "Нафтогаз Україна" "Укргазвидобування" біля села Опішня (Зіньківський район).

Постраждалих госпіталізували в центральну районну лікарню Великої Багачки і Хоролу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування