Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розповів про великий московський задум

П'ятниця, 27 травня 2011, 12:01

Підписання закону про червоні прапори - помилка президента Віктора Януковича.

Про це заявив екс-президент Віктор Ющенко в інтерв'ю журналу "Кореспондент".

"Величезна помилка президента - реанімувати прапор, який приніс Голодомор в Україну 1920-х, 30-х, 40-х років, прапор, під яким проводилися політичні репресії. Скільки нам ще потрібно Соловків, щоб зрозуміти: ці злочини робилися під цим прапором - серпастим і молоткастим? ", - сказав він.

"Чому по Червоній площі першим йде російський триколор? Чому в Україні по Хрещатику попереду йде червоний прапор? Нам хотіли показати, що на 20-році незалежності ми не самостійні", - додав Ющенко.

Крім того, коментуючи події у Львові 9 травня, він заявив: "Звести двох українців, одеських та галичанських, щоб рвали один одному піджаки, - це великий московський задум".

Також Ющенко зазначив: "Я не можу прийняти гасло сьогоднішньої влади "дві мови - одна країна". Хлопці, це формула катастрофи".

"Я не русофоб. Я добре знаю суть російської політики. Це не докір нації. Я хочу відокремити ту політику, яку проводить Кремль, від нації, яка стала великою и в становленні якої колосальну роль зіграла України", - сказав екс-президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування