У Партії регіонів читали якийсь інший звіт Єврокомісії?

П'ятниця, 27 травня 2011, 14:14

Депутат від Партії регіонів Юлія Льовочкіна заявила, що звіт Єврокомісії довів, що Україна успішно втілює необхідні реформи.

Як повідомляє прес-служба регіоналів, за словами депутата, "вітчизняні мас-медіа, оприлюднюючи інформацію про цей звіт і називаючи його негативним для України, не згадали про низку позитивних моментів, які є в цьому документі".

"Так, наші європейські партнери проаналізували, як ми реалізовуємо програму реформ, передусім такі її пріоритетні напрямки, як інклюзивна конституційна реформа, реформи виборчої та судової системи та реформа енергетичного сектора", - сказала вона.

"Щоправда, нам зробили зауваження щодо меншої кількості позитивних зрушень у політичній сфері. Та тут варто нагадати, що Україна торік все-таки розпочала комплексну реформу судової системи", - заявила Льовочкіна.

Як відомо, у звіті Єврокомісії про хід реалізації європейської політики сусідства відзначалося погіршення ситуації в Україні за 2010 рік у сфері дотримання прав людини, основних свобод і верховенства права.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування