Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівська "Свобода" заявляє, що міліція хоче заборонити всі їхні акції

Субота, 28 травня 2011, 15:37

Львівське міське управління МВС вимагає від виконкому Львівської міськради у судовому порядку заборонити усі акції ВО "Свобода" у Львові.

Про це йдеться у листах за підписом начальника Львівського міського управління МВС Станіслава Броневицького на адресу Львівської міської ради, стверджує прес-служба ВО "Свобода".

У повідомленні йдеться, що керівник львівської міліції поширює неправдиву інформацію у ЗМІ, буцімто міліція лише вимагає "упорядкувати" акції "Свободи".

"Насправді, МВС вимагає заборонити безстрокову акцію протесту з вимогою звільнити політв'язнів біля Львівського СІЗО на вул. Городоцькій, де утримують трьох депутатів-свободівців, яка розпочалася 26 травня", - стверджують у "Свободі".

"Також МВС, погрожуючи кримінальною відповідальністю, вимагає від міської ради заборонити Марш захисту українців, що має пройти у Львові 29 травня 2011 року о 17-00 від пам’ятника Степанові Бандері до пам’ятника Тарасу Шевченку. О 18-00 "Свобода" проведе віче біля пам’ятника Тарасові Шевченку", - зазначає прес-служба.

ВО "Свобода" також заявляє про затримання свого активіста Андрія Шурка у суботу у Львові біля СІЗО, де відбувається безтермінова акція протесту "Ні! – політичним репресіям!".

"Як повідомили очевидці, до намету ВО "Свобода", біля якого стояв пан Андрій, під’їхав автомобіль ВАЗ 2109 білого кольору, з нього вийшли двоє осіб у міліцейській формі. Не представившись та без жодних пояснень, міліціянти заламали руки Андрієві Шурку та затягли йогов машину", - йдеться в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: