Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УЄФА проінспектує Україну перед вирішальним засіданням

Понеділок, 30 травня 2011, 12:15

Делегацiя УЄФА на чолi з операцiйним директором UEFA Events SA Мартiном Калленом i делегатом президента УЄФА з питань Євро-2012 Францiшеком Лавринцем прибула в понедiлок в Україну.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, представники УЄФА проведуть кiлька переговорiв у Києвi, зокрема з вiце-прем'єром - Борисом Колеснiковим, президентом Федерацiї футболу України Григорiєм Суркiсом, а також оглянуть стан готовностi ключових об'єктiв iнфраструктури.

Цей вiзит буде вирiшальним напередоднi наглядової ради УЄФА, яка вiдбудеться в Ньйонi (Швейцарiя) 15 червня пiд головуванням президента УЄФА Мiшеля Платiнi, повідомляє прес-служба мiсцевого оргкомiтету "Євро-2012 Україна".

Україна та Польща пiд час цього засiдання вiдзвiтують про стан готовностi до турнiру за рiк до його старту.

30 травня планується зустріч операційного директора УЄФА Мартіна Каллена і спеціального представника Президента УЄФА по Євро-2012 Франтішка Лауринця з українською командою, відповідальною за підготовку України до чемпіонату.

8 червня, рівно за рік до старту фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, віце-прем’єр Борис Колесніков відвідає чотири українські приймаючі міста. Про це сам урядовець повідомив під час прес-конференції в Лейпцигу, де він бере участь в роботі Міжнародного транспортного Форуму (МТФ).

"Чотири міста за один день", – сказав віце-прем’єр.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...