Азаров визнав, що чиновники втратили совість і страх

Середа, 1 червня 2011, 11:22

Прем'єр Микола Азаров закликав чиновників не посилатися на "безлад, який панував в країні за попередньої влади".

Про це він заявив на розширеному засіданні Кабміну, коментуючи ситуацію у житлово-комунальній сфері.

"Іншого визначення, що місцеві чиновники-комунальники втратили совість і страх, немає...Кричущі порушення виявлені в усіх регіонах без виключення", - зазначив премєр.

"Годі вже посилатися на безлад, який панував в країні за попередньої влади. Ви вже більше року працюєте на посадах. Прийшов час відповідати за власну діяльність або бездіяльність", - наголосив Азаров.

За його словами, "доцільно доручити всім главам регіональних адміністрацій...негайно добитися скасування всіх рішень місцевих влад, де є зазначені порушення, скасувати всі незаконні нарахування комунальних підприємств".

Також прем'єр вважає за необхідне "притягти до відповідальності мерів та інших посадових осіб, які допустили завищення тарифів".

"І не треба посилатися на те, що керівники органів місцевого самоврядування не підпорядковані державним адміністраціям. Той, хто вважає, що для цього немає важелів - політично короткозорі", - сказав Азаров.

"Використовувати для відновлення справедливості підтримку людей, більшість у місцевих радах - це, до речі, вам наказ від нашої правлячої партії", - додав прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування