Музеї й заповідники Криму віддають "своїм"

Субота, 11 червня 2011, 20:30

У кримських музеях і заповідниках керівних кадрів замінюють на "донецьких".

Як пише "Дзеркало тижня", в лютому новим директором Лівадійського палацу-музею стала Світлана Моска­ленко.

До цього призначення, починаючи з 1999 року, вона працювала директором ДП "Центр професійного навчання" Державної податкової адміністрації.

Недавно стало відомо про призначення заступників директорів ще двох інших візитних карток Криму — Бахчисарайського історико-культурного заповідника, до якого належить Ханський палац, і Алупкінського палацово-паркового музею-заповідника (у його складі два палаци — Воронцовський і Массандрівський, а також пам’ятка-парк).

"Вакансій не було — посади заступників з фінансово-економічних питань засновані спеціально, а призначення в республіканські підприємства зроблені згори: викликали директорів і відрекомендували їм їхніх заступників", - пише видання.

У Бахчисарайському заповіднику працюватиме колишній співробітник держохорони, який має досвід організації охоронних структур у Донецьку. А в Алупці — колишній співробітник податкової адміністрації.

Видання також повідомляє, що в.о. керівника національного заповідника "Херсонес Таврійський" є Денис Тур. Раніше він працював у нафтотрейдерських структурах зі своїм братом Сергієм Туром, який зараз очолює рескомітет з охорони культурної спадщини Криму.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування