Добкін майже передумав їхати до Львова в день початку війни

Середа, 15 червня 2011, 15:22

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін швидше за все відмовиться від поїздки до Львова на 22 червня, річницю початку Великої Вітчизняної війни.

Він сказав журналістам, що сумніви щодо поїздки до Львова, яку він планував здійснити з ветеранами зі сходу України, виникли після заяв голови партії "Свобода" Олега Тягнибока.

"До вчорашнього дня мої плани були абсолютно незмінні", - сказав Добкін, повідомляє УНІАН.

"Але вчора я прочитав заяву Тягнибока про те, що різні люди  - у тому числі й моє прізвище назвав  - збираються приїхати і топтатися на кістках безневинно убитих НКВД жителів західних областей України", - заявив Добкін.

"Це не дослівно, але близько до тексту. Я розумію, під яким соусом з’явилася ця заява, і, швидше за все, 22 червня може стати продовженням 9 травня", - сказав харківський губернатор.

Добкін зазначив, що не хотів би стати "учасником безчинства", яке відбулося у Львові 9 травні цього року.

"Ставати посібником безладів, які, я так розумію, вже закладені в сценарії, я теж не хочу. Мету, яку я ставив, говорячи про поїздку, була абсолютно іншою", - заявив він.

При цьому Добкін зазначив, що, попри все, чекає запрошення від своїх львівських друзів.

"Я чекаю запрошення від своїх львівських друзів. Буде запрошення приїхати з конкретною метою (а мету мою вони знають) - я готовий сісти в літак і прилетіти", - сказав він.

"Якщо мій приїзд ускладнить політичну обстановку в цьому регіоні, я знайду будь-який інший день, коли мене там будуть раді бачити", - додав Добкін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...