Партійці Ющенка обіцяють не голосувати за пенсії

Середа, 15 червня 2011, 22:51

Партійна група "Наша Україна" на засіданні Верховної Ради у четвер, 16 червня, не голосуватиме за урядовий законопроект про пенсійну реформу.

Про це заявив депутат, заступник глави політради партії "Наша Україна" Віктор Матчук, повідомляє УНІАН.

На думку Матчука, законопроект, який пропонує уряд, у разі його затвердження Верховною Радою не сприятиме реформуванню пенсійної системи країни. Адже, на його переконання, збільшення пенсійного віку не є ознакою реформ.

"Якщо завтра це питання стоятиме на порядку денному, усі депутати з нашої партійної групи натиснуть на червону кнопку, тобто голосуватимуть проти пенсійної реформи. Ми хочемо показати "червону картку" цьому законопроекту", - наголосив депутат.

За словами Матчука, Верховна Рада не має права голосувати за даний закон в той час, коли пенсійна реформа не пройшла громадського обговорення і абсолютно не сприймається українським суспільством.

На переконання депутата, для збільшення надходжень до Пенсійного фонду уряд може використати інші механізми, зокрема провести легалізацію зарплат, збільшити кількість робочих місць, повернути гроші з офшорів і використати їх на посилення економіки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування