Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко хочуть ще кілька очних ставок

Четвер, 16 червня 2011, 13:29

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко вимагатиме проведення додаткових очних ставок у її кримінальній справі по газу.

Про це заявив на брифінгу у четвер адвокат Тимошенко Сергій Власенко.

"Зокрема ми будемо говорити про те, що необхідно провести додаткові очні ставки Тимошенко – Ющенко та Дубина - Ющенко", - зазначив він.

"Також буде низка технічних очних ставок, я думаю, що прізвища Декер і Продан (міністр палива та енергетики в уряді Тимошенко) вам нічого не скажуть. Але це люди, які давали пояснення під час розслідування цієї кримінальної справи", - зауважив він.

Власенко також додав, що звернеться до Генпрокуратури з клопотанням стосовно витребування низки доказів, які абсолютно і беззаперечно підтверджують невинуватість Тимошенко, зокрема йдеться про вилучення з "Нафтогазу" аудиторського звіту компанії Ernst and Young.

Він нагадав, що цей звіт був зроблений за результатами роботи "Нафтогазу" у 2009 році.

За його словами, з нього "абсолютно очевидно випливає, що витрати на транспортування природного газу у 2009 році були значно менші, ніж у 2008 році, а саме це інкримінують Тимошенко, як нібито збитки, які вона спричинила"

"Розуміючи, що у них просто немає доказів, вони (ГПУ) не бажають вимагати додаткових доказів із цих установ, де вони знаходяться", - зазначив він.

Крім того Власенко пообіцяв обов'язково подати клопотання щодо скасування запобіжного заходу для Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування