Тимошенко не просунулася далі 4-го тому справи, її адвокат прочитав іще 2

Четвер, 16 червня 2011, 14:14

Юлія Тимошенко не змогла ознайомитися в повному обсязі з матеріалами "газової" справи до завершення терміну ознайомлення, встановленого судом.

Про це повідомив її захисник Сергій Власенко на брифінгу у четвер.

За його словами, сторона Тимошенко не встигла прочитати матеріали справи в повному обсязі через дуже стислі терміни, встановлені стороною державного обвинувачення.

"Сьогодні ми, відповідно до рішення суду, закінчили ознайомлення з матеріалами справи, не маючи можливості ознайомитися з повним обсягом документів. Однак ми очікуємо передачі цих матеріалів до суду", - сказав адвокат.

"Незважаючи на те, що Юлія Тимошенко практично весь час витрачала на ці дії, вона мала можливість ознайомитися лише з 4 томами з 14-ти. А я, як її захисник, мав значно більше часу на ознайомлення – і ознайомився з 6-ма томами. Але з усіма матеріалами ми ознайомитися не змогли", - повідомив Власенко.

Він нагадав, що захист Тимошенко давно попереджав, що влада дала екс-прем’єру "сміхотворно маленький" термін для ознайомлення зі справою.

Власенко наголосив, що за ті 10 днів, як були надано стороні Тимошенко для ознайомлення, ознайомитися в повному обсязі з матеріалами неможливо.

"Тим більше, що за поданням того самого слідчого і рішенням того самого судді Тимошенко обмежена в термінах на ознайомлення з матеріалами іншої кримінальної справи", - сказав адвокат, маючи на увазі справу щодо грошей Кіотського протоколу і щодо придбання автомобілів швидкої допомоги, кінцевий термін ознайомлення з якою – 25 червня.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування