Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі затримали найближчого соратника екс-мера Гурвіца

П'ятниця, 17 червня 2011, 09:53

У четвер увечері був затриманий колишній голова представництва з управління комунальною власністю Одеси Едуард Смоляр.

Цю інформацію повідомило "Сегодня" джерело в правоохоронних органах. Дані про затримання підтвердив і мер Одеси Олексій Костусєв.

"Розслідування діяльності Едуарда Смоляра на посту начальника представництва з управління комунальною власністю Одеси ініційоване мерією", - сказав він.

"Ми впевнені, що ця людина скоїла низку посадових злочинів, пов'язаних із незаконним відчуженням і передачею в приватні руки об'єктів власності міської громади", - пояснив одеський мер.

За словами одного зі співробітників прокуратури, який побажав залишитися неназваним, зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи у відношенні Смоляра.

На цей момент підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Згідно з рішенням суду, по завершенню 3-х діб Смоляр може бути переведений до СІЗО.

Один із родичів Смоляра заявив на правах анонімності: "Іде переділ власності. Едуарда Леонідовича через це затримали".

"Насправді, він досить багата людина, і свій статок заробив до того, як став начальником представництва. Усі обвинувачення хибні", - заявив родич екс-чиновника.

Як зазначає газета, Смоляр був вірним соратником і, як говорять у кулуарах, "мозком" команди екс-мера Одеси Едуарда Гурвіца.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування