Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков упевнений, що Янукович усе знає і без Льовочкіна

П'ятниця, 17 червня 2011, 11:20

Президент Віктор Янукович уміє прислухатися до думки успішних людей.

Про це заявив віце-прем'єр Борис Колесніков в інтерв'ю "Кореспондентові", відповідаючи на питання, наскільки сильний вплив Ріната Ахметова на президента.

"Вплив певних особистостей зводиться до того, що той чи інший зробив для суспільства. Крім усього іншого, Рінат зробив величезний внесок у розвиток спорту в Україні, піднявши "Шахтар". У цьому його вплив величезний і непорівнянний", - заявив віце-прем'єр.

У продовження питання Колесніков також відзначив, що "президент уміє слухати і прислухатися до думки людей успішних".

Колесніков скептично оцінив існуючу серед аналітиків думку, що вплив глави президентської канцелярії Сергія Льовочкіна, що має постійний доступ до президента, і близького до нього мільярдера Дмитра Фірташа на Януковича не менший, ніж його й Ахметова.

"Знаєте, найбільший доступ до президента має Юрій Ладний (глава протоколу Януковича). Але це неважливо, головне - Президент самостійна і самодостатня людина. Він досвідчений керівник, який керував підприємствами з 26 років, тому сам усе знає", - підкреслив Колесніков.

На питання про їхню дружбу з Ахметовим, Колесніков відповів: "Стали дружити, коли я вже закінчив школу, а як познайомилися мені вже і згадати важко".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...