Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвина можуть потягти до суду за те, що зробив з депутата "розбійника"

П'ятниця, 17 червня 2011, 12:26

Депутат Геннадій Задирко стверджує, що не ображав охорону Верховної Ради.

Про це він сказав журналістам у п’ятницю, коментуючи інформацію про інцидент з працівником Управління держохорони нібито за участю його та Івана Стойка.

Задирко визнав, що дійсно не пред’являв посвідчення охороні на вході, оскільки не вважає це за потрібне, бо має депутатський значок.

"Але це не є криміналом. Ну, хай мені в регламентному комітеті зроблять зауваження. Але я людину не ображав і жодних фізичних дій до неї не застосовував", - заявив Задирко.

Він додав, що напише депутатське звернення до керівництва Верховної Ради з проханням надати йому відео внутрішнього спостереження для підтвердження своєї невинуватості.

"З того, що сказав Володимир Михайлович (Литвин), вийшло, що я - якийсь розбійник. Ну, якщо Володимиру Михайловичу приємно бути спікером розбійників, то давайте і далі будем принижувати авторитет Верховної Ради", - заявив Задирко.

"Якщо з’ясується, що я бив, ображав і рвав погони, як сказав Литвин, то нехай на мене в суд подадуть - я готовий відповідати за свої слова. Але цього не було", - наголосив він.

Крім того, за словами Задирка, якщо виявиться, що звинувачення спікера бездоказові, й Литвин не вибачиться публічно, депутат подасть на нього до суду.

При цьому Задирко не виключив, що спікера могли дезінформувати.

Як відомо, у п’ятницю вранці Литвин повідомив, що депутати Стойко і Задирко некоректно повелися з працівником УДО, коли той хотів перевірити їхні посвідчення: вживали матірні слова та поводилися зверхньо, тягали охоронця за форму, били в груди.

НУНСівець Стойко уже заперечив це й попросив публічно спростувати ту інформацію. Литвин доручив переглянути відеозапис подій.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...