У Тимошенко вважають, що Янукович її злякався

П'ятниця, 17 червня 2011, 16:29

Генеральна прокуратура заборонила Юлії Тимошенко здійснити робочі поїздки до Чернігівської та Миколаївської областей, а також Страсбурга та Брюсселю.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Симптоматично, що факс з інформацією про відмову слідчого захисник Юлії Тимошенко отримав лише о 14.03, вже після публічних коментарів Генпрокурора на цю тему.

 

"Тобто рішення про заборону слідчий Нечвоглод підписав після публічних заяв кума Януковича Пшонки", - сказано в заяві.

"А це є черговим доказом того, що для слідчих ГПУ при прийнятті рішень визначальними є команди Януковича, а не норми закону", - зазначає прес-служба.

В повідомленні зазначається, що "такі дії також є підтвердженням того, що заяви Януковича про беззастережне виконання Україною та владою усіх зобов’язань, взятих перед ЄС та Радою Європи, розходяться з реальними діями режиму Януковича".

Також прес-служба вважає, що "Віктор Янукович злякався самої можливості зустрітися з Юлією Тимошенко під час його власного візиту до ПАРЄ, куди також була запрошена лідер опозиції та головний політичний конкурент президента".

Днями Європейський парламент ухвалив Резолюцію, у якій  рекомендував скасувати Тимошенко підписку про невиїзд, яка обмежує політичну діяльність лідера партії "Батьківщина".

Документи, на які посилається у своїй резолюції Європарламент, ратифіковані Україною, яка є членом Ради Європи, та є обов’язковими для виконання українською владою.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування